Ο Κώστας Γρίμπιλας έγινε ξανά μπαμπάς - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Ο Κώστας Γρίμπιλας έγινε ξανά μπαμπάς - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Το κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Αναστασία-Χριστίνα - Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κώστας Γρίμπιλας με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ο Κώστας Γρίμπιλας έγινε ξανά μπαμπάς - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του, Πόπη, καθώς το ζευγάρι, που πριν από τέσσερα περίπου χρόνια πέρασε δύσκολα, μετά τον θάνατο της εννέα μηνών κόρης του Κωνσταντίνας, βιώνει ξανά τη χαρά. Έτσι μετά τα δίδυμα μωρά τους τον Εμμανουήλ και τη Στεφανία, οι δυο τους καλωσόρισαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους. Ένα κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Αναστασία-Χριστίνα.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κώστας Γρίμπιλας με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Κωνσταντίνα – Αγγελική, η Στεφανία – Μικαέλα, ο Εμμανουήλ – Χαράλαμπος, η Πόπη και εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της Αναστασίας- Χριστίνας στον κόσμο. Το μωρό μας γεννήθηκε στις 9:04 και ζυγίζει 3378 γραμμάρια. Η Μαμά και Η μικρή πριγκίπισσα είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. Ο Θεός να σας έχει καλά».



Κλείσιμο
Η ιστορία του Κώστα Γρίμπιλα

Η ζωή του Κώστα Γρίμπιλα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Δημοσιογράφος στη χρυσή δεκαετία της ιδιωτικής τηλεόρασης στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά και με επαγγελματικές επιτυχίες να καταγράφονται στο ενεργητικό του μοιάζει από πολύ νωρίς να καταφέρνει να δίνει το δικό του στίγμα σε τηλεοπτικές πολύ πετυχημένες και σημαντικές δουλειές. 

Η στιγμή που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του έρχεται όταν εντοπίζεται πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς του και κρίνεται απαραίτητη η μεταμόσχευση καρδιάς. Για περίπου 9 μήνες δίνει αγώνα για την ζωή του στην εντατική.


Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν ο Αυστραλός Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στη Μύκονο, έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού. Τότε ο πατέρας του, Όλιβερ Ζάμιτ, είχε αφήσει άφωνους τους πάντες, όταν αποφάσισε να χαρίσει τα όργανα του παιδιού του. Ήταν το ίδιο διάστημα που ο Κώστας έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

Ο θάνατος του Ντουζόν, όμως του χάρισε τη ζωή και του έδωσε την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Στο πλευρό του η οικογένειά του και βέβαια η γυναίκα που λάτρεψε και παντρεύτηκε

Κανείς δεν μπορούσε μέχρι τότε να φανταστεί ότι ο Κωστής λίγο αργότερα θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ακόμη ένα σκληρό χτύπημα αφού η νεογέννητη κορούλα του θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας που δυστυχώς λίγο καιρό μετά θα στοίχιζε τη ζωή της.

«Μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή μου στα επόμενα τρία χρόνια πήραμε την απόφαση με την Πόπη να έρθουμε στην Αυστραλία και να ξεκινήσουμε μια νέα ζωή. Ευχή μας ήταν να μας ευλογήσει ο Θεός με πολλά παιδιά. Και ξαφνικά το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Η Πόπη μένει έγκυος και φέρνει στον κόσμο την μονάκριβη μας κόρη στις 5 Ιανουαρίου 2013. Στο πρόσωπο του παιδιού μας βρήκαμε αυτό που ήταν πάντα όνειρο για εμάς. 

Νιώσαμε για πρώτη φορά την πραγματική σημασία της αγάπης και της ευτυχίας! Κρατώντας στην αγκαλιά μας την Κωνσταντίνα μας είχαμε τα πάντα, αναρωτιόμασταν πως ένα τόσο δα μικρούλικο πλασματάκι είχε τη δύναμη να μας κάνει ό,τι θέλει. Ακόμη και σήμερα πιστεύω, πως μόνο στο όνειρο του μπορεί κανείς να ζήσει τόση ευτυχία και αγάπη. Και ξαφνικά  στις 14 Σεπτεμβρίου ανήμερα του Σταυρού πάμε την μικρή μας στο νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης. Θυμάμαι έντονα την Πόπη να τρέμει στο αυτοκίνητο πως το μωρό μας θα πονέσει με τον όρο που θα του  έβαζαν. Φτάνουμε στο νοσοκομείο του Randwick και αντί για ορό πήραν το παιδί στην εντατική. Δύο μέρες οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν τα πάντα για να σώσουν το μωρό μας. Η μια άσχημη είδηση ερχόταν μετά την άλλη», λέει ο ίδιος.

Πρώτος εκείνος είχε γνωστοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης με μήνυμα που είχε αναρτήσει στο Facebook και καλούσε τους φίλους του να προσευχηθούν μαζί του. «Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά με τους χιλιάδες χρήστες να στέλνουν σε εκείνον μηνύματα συμπαράστασης.
«Αμέσως αποφασίσαμε με την Πόπη και βαφτίσαμε την μικρή μας Κωνσταντίνα μέσα στο νοσοκομείο και την ονομάσαμε Παναγιώτα. Το μωρό μας δεν άντεξε, έβγαλε φτερά Αγγέλου και πέταξε ψηλά κοντά στον Χριστό μας. Δεν σας τα λέω όλα αυτά για να μας λυπηθείτε, αλλά για να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας απόψε πως ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε θα χτυπήσει το κακό τη δική μας πόρτα. Με την Πόπη είμαστε ευλογημένοι, οι περισσότεροι από εσάς έχετε ονειρευτεί έναν Άγγελο.... εμείς τον κρατήσαμε στην αγκαλιά μας!!! Όπως μπορείτε να φανταστείτε η κοίμηση της μονάκριβης μας κόρης μας σκότωσε. Ο Κώστας και η Πόπη που ξέρατε πέθανε! Με πολύ μελέτη, προσευχή και εξομολόγηση λάβαμε τη φώτιση Του Κυρίου μας, πήραμε τη δύναμη και ξανασταθήκαμε στα πόδια μας. ΚΟΥΤΣΟΙ, αλλά σημασία έχει ότι περπατάμε».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης