Κέρκυρα: Ξάφρισαν πορτοφόλια μέσα σε σουβλατζίδικο

Κέρκυρα: Ξάφρισαν πορτοφόλια μέσα σε σουβλατζίδικο

«Αιχμή του δόρατος» της σπείρας ήταν μια 24χρονη, η οποία όμως δεν κατάφερε να διαφύγει όταν ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στην περιοχή Άγιος Ιωάννης αντιλήφθηκε ότι τον κράτησε απασχολημένο για να «βουτήξει» ο 62χρονος συνεργός της δυο πορτοφόλια που περιείχαν 410 ευρώ και προσωπικά έγγραφα

Κέρκυρα: Ξάφρισαν πορτοφόλια μέσα σε σουβλατζίδικο
Μπροστά σε μια οργανωμένη σπείρα Ελλήνων πορτοφολάδων που «μπούκαραν» και σε σπίτια, βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επιλήφθηκαν σε μια διπλή κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, μέσα σε ένα… σουβλατζίδικο στην Κέρκυρα!

«Αιχμή του δόρατος» της σπείρας ήταν μια 24χρονη, η οποία όμως δεν κατάφερε να διαφύγει όταν ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου στην περιοχή Άγιος Ιωάννης αντιλήφθηκε ότι τον κράτησε απασχολημένο για να «βουτήξει» ο 62χρονος συνεργός της δυο πορτοφόλια που περιείχαν 410 ευρώ και προσωπικά έγγραφα!

Κλείσιμο
Η 24χρονη ομολόγησε ότι μαζί με τον 62χρονο που το έσκασε με τα πορτοφόλια, αλλά και με άλλους δυο συνεργούς τους –έναν 32χρονο και μία 40χρονη- οι οποίοι επίσης αναζητούνται, είχαν τρυπώσει το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα σπίτι και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα. 

Η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και η έρευνα που διενεργεί η Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη για την σύλληψη των τριών συνεργών της και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδεχομένως έχουν διαπράξει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης