Ο «Νέρωνας» της Μεσσήνης: Όταν δεν έκλεβε, έκαιγε κάδους απορριμάτων

Ο «Νέρωνας» της Μεσσήνης: Όταν δεν έκλεβε, έκαιγε κάδους απορριμάτων

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγη ώρα αφ' ότου «άνοιξε» το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και άρπαξε από μέσα την τσάντα της

Ο «Νέρωνας» της Μεσσήνης: Όταν δεν έκλεβε, έκαιγε κάδους απορριμάτων
Εντολή για εξέταση από ειδικούς έδωσε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για έναν 58χρονο Έλληνα που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου για κλοπή στη Μεσσήνη, καθώς στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο... «Νέρωνας» που πυρπολούσε κάδους απορριμμάτων!

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Μεσσήνης, λίγη ώρα αφ' ότου «άνοιξε» το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και άρπαξε από μέσα την τσάντα της που περιείχε δύο κινητά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

Κλείσιμο
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι στις 10 Ιανουαρίου και τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου πριν συλληφθεί, ο 58χρονος είχε πυρπολήσει συνολικά πέντε κάδους απορριμμάτων στη Μεσσήνη με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους! Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και εμπρησμό κατ' εξακολούθηση.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης