Λαμία: Πήγε να δώσει παρών και τον συνέλαβαν για ληστεία

Λαμία: Πήγε να δώσει παρών και τον συνέλαβαν για ληστεία

Ο 34χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά από την προηγούμενη φορά που παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια μεσολάβησε η εξιχνίαση μιας ληστείας που είχε διαπράξει πριν από έξι ολόκληρα χρόνια

Λαμία: Πήγε να δώσει παρών και τον συνέλαβαν για ληστεία
Μόλις πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Ασφαλείας βρέθηκε στα… κρατητήρια ένας 34χρονος τοξικομανής που πήγε στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας για να δώσει το παρών, καθώς ο ανακριτής Εφετών Λαμίας είχε εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστεία!

Ο 34χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά από την προηγούμενη φορά που παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια μεσολάβησε η εξιχνίαση μιας ληστείας που είχε διαπράξει πριν από έξι ολόκληρα χρόνια! Έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, που διέταξε την κράτησή του ως την απολογία του.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2012, ο 34χρονος είχε την πλησιάσει από πίσω μια 56χρονη γυναίκα που πήγαινε να πιάσει δουλειά στον φούρνο όπου εργαζόταν, την είχε χτυπήσει στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο και, όταν έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, της είχε αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα 230 ευρώ, τρία κινητά και προσωπικά έγγραφα. Η άτυχη γυναίκα είχε να μεταφερθεί τότε στο νοσοκομείο της Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης