Θεσπρωτία: Πήγε να αγοράσει καύσιμα με κλεμμένες επιταγές

Θεσπρωτία: Πήγε να αγοράσει καύσιμα με κλεμμένες επιταγές

Ο πρατηριούχος παρέλαβε το πρωί του Σαββάτου τις επιταγές αξίας 9.650 ευρώ αλλά όταν πήγε να τις εξαργυρώσει, ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας ότι ήταν... κλεμμένες

Θεσπρωτία: Πήγε να αγοράσει καύσιμα με κλεμμένες επιταγές
Μεγάλη ποσότητα υγρών καυσίμων επιχείρησε να αγοράσει από ένα πρατήριο στη Θεσπρωτία ένας 39χρονος Έλληνας, που μάλιστα ήταν συχνός πελάτης του ιδιοκτήτη. Αυτή τη φορά, όμως, ζήτησε να πληρώσει με επιταγές γεγονός που έκανε τον επιχειρηματία να τον υποψιαστεί.

Ο πρατηριούχος παρέλαβε το πρωί του Σαββάτου τις επιταγές αξίας 9.650 ευρώ. Ωστόσο, όταν πήγε να τις εξαργυρώσει, ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας ότι ήταν... κλεμμένες από περιοχές της Αττικής! Έτσι, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οι οποίοι εντόπισαν το πρωί της Δευτέρας τον 39χρονο που ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είχε δηλωθεί κλοπή για τις επιταγές.

Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του δράστη της κλοπής και όσων μεσολάβησαν ώσπου να φτάσουν στα χέρια του οι κλεμμένες επιταγές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης