Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας - Με δυσκολία η κίνηση των αυτοκινήτων

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας - Με δυσκολία η κίνηση των αυτοκινήτων

Η βροχή που πέφτει στην πρωτεύουσα από τα ξημερώματα δυσχεραίνει την κατάσταση, με αποτέλεσμα όλες οι κεντρικές αρτηρίες να είναι «αδιάβατες»

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας - Με δυσκολία η κίνηση των αυτοκινήτων
Ακόμα μια ημέρα ταλαιπωρίας είναι η σημερινή για τους οδηγούς στην Αθήνα, καθώς από πολύ νωρίς όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας είναι μποτιλιαρισμένοι.

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία που έστειλε στο protothema.gr οδηγός που βρισκόταν λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί στην Βασιλίσσης Σοφίας, αμέσως μετά το Χίλτον, με την ουρά των αυτοκινήτων να είναι ορατή... «ως εκεί που φτάνει το μάτι». 

Κλείσιμο


Αντίστοιχη η εικόνα στις 9 το πρωί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στην κάθοδο της Κηφισίας, αλλά και στην άνοδο από το κέντρο ως το Ψυχικό, στην κάθοδο της Κατεχάκη από την Αλίμου, στην κάθοδο της Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή, στην άνοδο της Πειραιώς, αλλά και στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Χαροκόπου.

Η κίνηση στους δρόμους - ώρα 09:00


Λίγο μετά τις 10 πάντως η κατάσταση άρχισε ελαφρώς να καλυτερεύει, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε «γνωστά» σημεία όλων των κεντρικών δρόμων της πόλης.

Η κίνηση στην Αθήνα - ώρα 10:00


Ηλιουπόλεως στο ύψος του Α' Νεκροταφείου, στις 08:00 το πρωί


Κάθοδος Κηφισού, ώρα 07:30

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης