Πέλλα: Έκρυβαν στη στέγη του σπιτιού μισό κιλό χασίς

Πέλλα: Έκρυβαν στη στέγη του σπιτιού μισό κιλό χασίς

Οι τρεις νεαροί Έλληνες συνελήφθησαν από την αστυνομία

Πέλλα: Έκρυβαν στη στέγη του σπιτιού μισό κιλό χασίς
Οι παράνομες δραστηριότητες μιας παρέας τριών νεαρών Ελλήνων είχαν πέσει στην αντίληψη των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που εντόπισαν δυο από αυτούς «φορτωμένους» με μέρος του χασίς που έκρυβαν στην… στέγη του σπιτιού του ενός!

Ο 24χρονος μαζί με τον έναν από τους δυο 19χρονους συνεργούς του εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή της Πέλλας και, όταν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι είχαν στις τσέπες τους συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 163,7 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ανεβούν στη στέγη του σπιτιού του 24χρονου για να ξετρυπώσουν και τις υπόλοιπες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 292 γραμμαρίων που είχε κρυμμένες εκεί! 

Αργότερα, συνελήφθη και ο δεύτερος 19χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,1 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Το συνολικού βάρους 478,8 γραμμαρίων χασίς κατασχέθηκε και οι τρεις φίλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης