ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας, στο ύψος του γηπέδου Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Ειδικότερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 47χρονος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και, αφού παρέσυρε γυναίκα που περπατούσε εκείνη τη στιγμή αμέριμνη στο δρόμο, έπεσαν μαζί στον Πηνειό ποταμό.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έβγαλαν από το ποτάμι τον οδηγό του αυτοκινήτου που ήταν σε καλή κατάσταση και τη γυναίκα που ήταν σοβαρά τραυματισμένη.
Κλείσιμο
Το tweet της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Λάρισας.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.