Έπιασαν 27χρονο για διαρρήξεις που έκανε το... 2012 στην Κω!

Έπιασαν 27χρονο για διαρρήξεις που έκανε το... 2012 στην Κω!

Το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Κω και εκκρεμούσε σε βάρος του 27χρονου Έλληνα, αφορούσε διακεκριμένες κλοπές που είχε διαπράξει κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του... 2012 ως τις 2 Μαΐου του 2014! 

Έπιασαν 27χρονο για διαρρήξεις που έκανε το... 2012 στην Κω!
Σχεδόν δυόμισι χρόνια είχε κρατήσει η δράση ενός νεαρού διαρρήκτη που “χτυπούσε” πριν από μια ολόκληρη πενταετία τα σπίτια και τις επιχειρήσεις στην Κω, αλλά μόλις τώρα βρέθηκε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη καθώς ολοκληρώθηκε η ανάκριση και διατάχθηκε η σύλληψή του!

Το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Κω και εκκρεμούσε σε βάρος του 27χρονου Έλληνα, αφορούσε διακεκριμένες κλοπές που είχε διαπράξει κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του... 2012 ως τις 2 Μαΐου του 2014! Από τότε, κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί, ώσπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και τον συνέλαβαν.

Κλείσιμο
*** Δυο καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 31χρονο Αλβανού που συνελήφθη στα Γιαννιτσά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας. Ο φυγόποινος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών και  φυλάκισης έξι μηνών που του είχε επιβληθεί. 

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 49χρονος Έλληνας καθώς, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ήταν  φυγόποινος. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών που θα πρέπει να εξαγοράσει ή να την εκτίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης