Πάτρα: Συνελήφθη 16χρονος Πακιστανός για κλοπές

Πάτρα: Συνελήφθη 16χρονος Πακιστανός για κλοπές

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

Πάτρα: Συνελήφθη 16χρονος Πακιστανός για κλοπές
Παράνομα βρισκόταν στη χώρα ένας ανήλικος Πακιστανός που σταμάτησαν για έλεγχο στην Πάτρα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, αλλά τα τρία κινητά που βρέθηκαν πάνω του κατά τον σωματικό έλεγχο μαζί με δύο πλαστικά γάντια και κλειδιά, δημιούργησαν υποψίες ότι εμπλέκεται σε κλοπές.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 16χρονος αλλοδαπός, αποκαλύφθηκε ότι δυο από τα κινητά τα είχε κλέψει την περασμένη Δευτέρα από ένα κατάστημα εμπορίας ειδών κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης και από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που διέρρηξε. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσπαθούν να εξιχνιάσουν την εισβολή διαρρηκτών σε ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην πόλη από το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου γιου του ενοίκου, εκλάπησαν μετρητά ύψους 6.600 ευρώ στο διάστημα από τις 4 Ιουλίου ως την περασμένη Κυριακή που ο πατέρας του απουσίαζε. Η υπόθεση ερευνάται και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης