Διπλή τραγωδία με ερωτηματικά στην Αχαΐα

Διπλή τραγωδία με ερωτηματικά στην Αχαΐα

Στο  πένθος βύθισε την κοινωνία της Κλειτορίας στην Αχαΐα η διπλή τραγωδία που ξεκίνησε με τον θάνατο ενός 25χρονου από κυνηγετικό όπλο. Και ενώ τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του παραμένουν ανοιχτά, λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε ο πατέρας του ...

Του έκλεψαν ακόμη  και τα παράθυρα !
Στο  πένθος βύθισε την κοινωνία της Κλειτορίας στην Αχαΐα η διπλή τραγωδία που ξεκίνησε με τον θάνατο ενός 25χρονου από κυνηγετικό όπλο. Και ενώ τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του παραμένουν ανοιχτά, λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε ο πατέρας του, μην μπορώντας να αντέξει τον πόνο για τον χαμό του παιδιού του!

Η ίδια  η μητέρα του βρήκε νεκρό τον άτυχο 25χρονο το πρωί του Σαββάτου, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του… Δίπλα του ήταν πεσμένο ένα κυνηγετικό όπλο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως, έκαναν αρχικά λόγο για αυτοκτονία. Όμως, σύντομα διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος νέος έφερε τραύματα στο κεφάλι από δύο σφαίρες, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του και αναμένεται να απαντηθούν από τη νεκροτομή.

Κλείσιμο
Όμως, το  δράμα της οικογένειας δεν  τελείωσε εκεί, καθώς περίπου οκτώ ώρες αργότερα, οι συγχωριανοί του βρήκαν νεκρό στο μαντρί του και τον 50χρονο πατέρα του θύματος! Η αρχική γνωμάτευση ανέφερε ότι ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια, καθώς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος από τον θάνατο του γιου του. Ωστόσο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης