Κρήτη: Σε δυο διαφορετικά σημεία τα οστά του αγνοούμενου

Κρήτη: Σε δυο διαφορετικά σημεία τα οστά του αγνοούμενου

Η τραγική μητέρα του αναγνώρισε τα προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν μαζί με τα οστά του

Κρήτη: Σε δυο διαφορετικά σημεία τα οστά του αγνοούμενου
Με ένα πραγματικό θρίλερ που εκτυλίχθηκε σε δυο φάσεις και σε δυο διαφορετικά σημεία του Ηρακλείου, έπεσε χθες η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του 36χρονου Μάνου Βρυθιά, ο οποίος αγνοείτο εδώ και δύο μήνες.

Κλείσιμο


Η τραγική μητέρα του αναγνώρισε τα προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν μαζί με τα οστά του.

Η αποκάλυψη το θανάτου του άτυχου άνδρα ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μια εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου ότι στη γλίστρα του προβλήτα 6 στην περιοχή του Καρνάγιου είχε ξεβραστεί ένα ανθρώπινο οστό.

Πράγματι, όπως επιβεβαίωσε ο λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμιος Δουβής, οι λιμενικοί που έφτασαν μαζί με άνδρες της Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν «ένα οστό ποδιού από το γόνατο και κάτω με την κατάληξή του μέσα σε μία κάλτσα αριστερού αθλητικού παπουτσιού, νούμερο 44».

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με δύτες της 3ης Ε.Μ.Α.Κ. στον βυθό του προβλήτα, όπου εντοπίστηκαν και άλλα οστά, καθώς κι ένα τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στον 36χρονο αγνοούμενο! Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν σε σημείο όπου εκβάλλει ο αγωγός ομβρίων λυμάτων που συνδέεται με το ρέμα του Κατσαμπά. Έτσι, δόθηκε εντολή στην Ε.Μ.Α.Κ. να ερευνήσει το ρέμα.

Ένα νέο μακάβριο εύρημα αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης στον Ξεροπόταμο του Μέσα Κατσαμπά αργά το απόγευμα, όταν βρέθηκε ένα διαμελισμένο πτώμα σφηνωμένο κάτω από ένα δέντρο!

Μάλιστα, έλειπε το μέλος του σώματος που βρέθηκε στο λιμάνι. Τόσο τα ρούχα που υπήρχαν πάνω του, όσο και το τσαντάκι και το παπούτσι που είχαν βρεθεί στο λιμάνι, επιδείχθηκαν στους συγγενείς του αγνοούμενου που τα αναγνώρισαν με απόλυτη βεβαιότητα!

Όλα τα ανθρώπινα απομεινάρι έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα γίνει πραγματογνωμοσύνη για να επιβεβαιωθεί και τυπικά η ταυτότητα του νεκρού.

Ωστόσο, δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για τον Μάνο Βρυθιά, ο οποίος αγνοείτο από τις 10 τη νύχτα της Πέμπτης 30 Μαρτίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή του Κατσαμπά. Όπως είχε πει τότε η μητέρα του Αναστασία, ο γιος της έφυγε για να πάει στο φαρμακείο και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης