Διαμαρτυρία με χάρτινα φέρετρα κατά του Μαδούρο στη Γλυφάδα

Διαμαρτυρία με χάρτινα φέρετρα κατά του Μαδούρο στη Γλυφάδα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διαδόχου Παύλου, όπου βρίσκεται η προτομή του Απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολίβαρ

Διαμαρτυρία με χάρτινα φέρετρα κατά του Μαδούρο στη Γλυφάδα
Με χάρτινα «φέρετρα» στα οποία αναγράφονταν τα ονόματα των νεκρών διαδηλωτών στη Βενεζουέλα, διαμαρτυρήθηκαν μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα, εναντίον του Μαδούρο και την σκληρή αντιμετώπιση των πολιτών που επί 50 ημέρες διαδηλώνουν ζητώντας εκλογές.    



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η προτομή του Απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολίβαρ και όπως ανέφεραν τα μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν τα θύματα της βίας και της καταστολής ενός δικτατορικού καθεστώτος.

Κλείσιμο


Από τις αρχές Απριλίου στη Βενεζουέλα έχουν σκοτωθεί περισσότερα από 50 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους διαδηλωτές της αντιπολίτευσης. Ανάμεσα τους όμως βρίσκονται και αστυνομικοί αλλά και οπαδοί του Μαδούρο και 8 άτομα που πέθαναν από ηλεκτροπληξία στην προσπάθεια τους να λεηλατήσουν ένα σούπερ μάρκετ.





Φωτογραφίες: iefimerida


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης