Άρτα: Διέρρηξε έξι μαγαζιά αλλά δεν έκλεψε τίποτα

Άρτα: Διέρρηξε έξι μαγαζιά αλλά δεν έκλεψε τίποτα

Τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός μαγαζιού και ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς

Άρτα: Διέρρηξε έξι μαγαζιά αλλά δεν έκλεψε τίποτα
Κουράστηκε χωρίς λόγο ένας νεαρός που διέρρηξε το ένα μετά το άλλο έξι καταστήματα στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Άρτας παραβιάζοντας τα ρολά ασφαλείας, αφού σε κανένα από αυτά δεν βρήκε κάτι για να κλέψει! Σαν να μην έφτανε αυτό, συνελήφθη κιόλας!

Ο 23χρονος Έλληνας είχε ραντεβού με την… ατυχία, καθώς ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων αλλά δεν βρήκε χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός μαγαζιού και ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του. Ο νεαρός εξετάζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Το παράθυρο της ισόγειας μονοκατοικίας ενός 32χρονου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο παραβίασαν δυο νεαροί και άρπαξαν από μέσα κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ. Όμως, η έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός 25χρονου ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο ακόμη συνεργό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης