Μέχρι την έκδοση της απόφασης της προσωρινής διαταγής επί της προσφυγής που κατέθεσαν οι ενώσεις εργαζομένων του Mega δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή, άρα και δεν θα γίνει υποβάθμιση του σήματος του Mega από την Digea.
Αυτό σημειώθηκε ως εξέλιξη σήμερα μετά το σημερινό δικαστήριο στο οποίο οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Digea τον Μάρτιο. Η απόφαση του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει κάποια μεταβολή από την Digea.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης δεν θα πέσει «μαύρο» στο κανάλι και αναστέλλεται και η στάση εργασίας την ώρα των δελτίων ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών που είχε εξαγγελθεί για απόψε.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι παραμένει σε εγρήγορση με διαρκή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ, ώστε να επανεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και ενδεχόμενες συνδικαλιστικές ενέργειες.
Κλείσιμο
«Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει και το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις διώξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, ούτε βέβαια και η σημερινή αγωγή του… STAR!! Ενάντια στον αγώνα μας για να μην πέσει μαύρο στο MEGA» καταλήγει η ανακοίνωση.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.