Τραγική μοίρα: Σκοτώθηκε στην Κάτω Αχαΐα ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του

Τραγική μοίρα: Σκοτώθηκε στην Κάτω Αχαΐα ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του

Οι φίλοι του του εύχονταν στο facebook για την γέννηση του παιδιού του - Η ξαδέρφη του ενημέρωσε για τον χαμό του, προκαλώντας σοκ σε όλους 

Τραγική μοίρα: Σκοτώθηκε στην Κάτω Αχαΐα ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του
Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στο οδόστρωμα της εθνικής Πατρών - Πύργου, όταν σε καραμπόλα τριών οχημάτων, σκοτώθηκε ένας 35χρονος άντρας, ο Λευτέρης Στασινόπουλος από τα Λεχαινά. Το αυτοκίνητό του κυριολεκτικά διαλύθηκε όταν «σφήνωσε» κάτω από μια νταλίκα.

Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο του 35χρονου:


Κλείσιμο

Στο άκουσμα της είδησης όσοι τον γνώριζαν στα Λεχαινά, κυριολεκτικά πάγωσαν. Ο ίδιος ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ τον πάντρεψε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο των Λεχαινών με τη σύζυγό του Μαρία στις 13 Ιανουαρίου. Στις 19 ο Λευτέρης Στασινόπουλος, έκλεισε τα 35 του χρόνια και τη Δευτέρα 23 Γενάρη πήρε το μεγαλύτερο δώρο, με τον ερχομό του γιού του στον κόσμο.

Το γεγονός αυτό είχε κάνει το Λευτέρη να πετάει από τη χαρά του. «Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου. Μεγάλη ευτυχία. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα» έγραφε το απόγευμα της Δευτέρας στο προφίλ του στο Facebook, ο Λευτέρης. Ο 35χρονος εργαζόταν σε εταιρία συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων της περιοχής.



Το πρωί της Τρίτης έφυγε από τα Λεχαινά για να πάει στο νοσοκομείο. Δεν έφτασε όμως ποτέ εκεί για να αντικρίσει το προσωπάκι του νεογέννητου γιου του. Χάθηκε στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου… Η σύζυγός και οι συγγενείς του δεν γνώριζαν για ώρες τίποτα για το τραγικό συμβάν. Αργά το απόγευμα – σύμφωνα με πληροφορίες – ο πεθερός του μετέβη στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει τη σορό του…

Φίλοι και γνωστοί εύχονταν στον Λευτέρη για την γέννηση του παιδιού του κάτω από το post του στο facebook για σχεδόν 24 ώρες μετά το απίστευτο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα. Η ίδια του η ξαδέρφη αναγκάστηκε να ενημερώσει για την τραγική εξέλιξη: ««Σας παρακαλώ σταματήστε να γράφετε στο Λευτέρη μου γιατί δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει το παιδάκι του κ τον πήρε ο Θεός σ ένα τροχαίο!!!», έγραψε προκαλώντας σοκ σε όλους.

Το σχόλιο της ξαδέρφης του άτυχου Λευτέρη στο facebook



Ο άτυχος Λευτέρης Στασινόπουλος


Πηγή: thebest.gr και patrisnews.com

Δείτε βίντεο:
Λεχαινά: 35χρονος πατέρας «έσβησε» στην άσφαλτο ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο γιο του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης