Στη σύλληψη ενός 45χρονου προχώρησαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, όταν υπό την επήρεια μέθης και ενώ άρχισε να χτυπάει την 15χρονη κόρη του, τραυμάτισε στο κεφάλι με την μασιά από το τζάκι τον 16χρονο γιο του, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την μικρή του αδερφή.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και ο 45χρονος στον Εισαγελέα, απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ορίστηκε δικάσιμος.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.