Στην τακτική των υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά επιμέει η τουρκική πολεμική αεροπορία. Μετά τις μαζικές χαμηλές πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από ελληνικά νησιά που έγιναν τη Δευτέρα, και σήμερα ένα τουρκικό «κατασκοπευτικό» αεροσκάφος τύπους CN-235 πέταξε σε πολύ χαμηλό ύψος μόλις 30(!) μέτρα (ακριβές ύψος 100(!) πόδια) πάνω από τη νήσο Παναγιά.
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας το τουρκικό CN-235 εισήλθε στο FIR Αθηνών ώρα 10:59, στη συνέχεια παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο, πέταξε 100 πόδια πάνω από τη νήσο Παναγιά και βγήκε από τον ελληνικό εναέριο χώρο και το FIR Αθηνών.
Τη Δευτέρα, δύο τουρκικά F-4 κι ακόμη δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Αγαθονήσι, Μακρονήσι, Ανθρωποφάγους και νήσο Κουνέλι κάνοντας προσομοίωση εικονικού βομβαρδισμού των τεσσάρων ελληνικών νησιών!
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.