Μυτιλήνη: Μετανάστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε καταστήματα
Δείτε τις φωτογραφίες -Έκλεψαν χρήματα από ταμειακές και προκάλεσαν υλικές ζημιές -Μετανάστες απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς στο hot spot της Μόριας
Ανάστατη είναι η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.
δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι μετανάστες αφρικανικής καταγωγής. Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.