Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Σπάρτη

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Σπάρτη

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία της ηλικιωμένης στην είσοδο της Μαγούλας και, αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, άρχισαν να την χτυπούν για να την εξαναγκάσουν να τους δείξει πού έκρυβε χρήματα

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Σπάρτη
Συνεχείς προσαγωγές έχουν κάνει οι αστυνομικοί από την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας για να εντοπίσουν τους θρασύτατους κακοποιούς που ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στη Σπάρτη, την απείλησαν με μαχαίρι και τη λήστεψαν.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στη μονοκατοικία της ηλικιωμένης στην είσοδο της Μαγούλας και, αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, άρχισαν να την χτυπούν για να την εξαναγκάσουν να τους δείξει πού έκρυβε χρήματα. Η άτυχη γυναίκα τους έδειξε πού φύλαγε τις οικονομίες και τα χρυσαφικά της τα οποία άρπαξαν οι ληστές και έγιναν άφαντοι.

Η γριούλα δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για να περιγράψει τους δράστες, ωστόσο από την περιοχή της Μαγούλας έγιναν προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι ενδέχεται να έχουν σχέση με τους κακοποιούς και ανακρίνονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης