Αδέρφια συνελήφθησαν για ζωοκλοπές στο Ρέθυμνο

Αδέρφια συνελήφθησαν για ζωοκλοπές στο Ρέθυμνο

Ο 22χρονος συνελήφθη και ακολούθησαν έρευνες στα ποιμνιοστάσια που διατηρεί μαζί με τον 23χρονο αδελφό του

Αδέρφια συνελήφθησαν για ζωοκλοπές στο Ρέθυμνο
Η τελευταία ζωοκλοπή ήταν μοιραία για δυο αδέλφια από μια περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο που, όπως αποκαλύφθηκε, είχαν γεμίσει τα ποιμνιοστάσιά τους με ζώα τα οποία δεν ανήκαν στην ιδιοκτησία τους και η προέλευσή τους δεν έχει εξακριβωθεί από τις έρευνες της Ασφαλείας.

Οι αποκαλύψεις για την δραστηριότητα των δυο ζωοκλεφτών ηλικίας 22 και 23 χρόνων άρχισαν όταν ο 22χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και του τμήματος Συβρίτου να κινείται με το Ι.Χ. φορτηγό του στο οποίο είχε φορτωμένα εννέα πρόβατα. Από τα ενώτια διαπιστώθηκε ότι τα ζώα ανήκαν σε έναν 61χρονο κτηνοτρόφο και είχαν κλαπεί τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης.

Ο 22χρονος συνελήφθη και ακολούθησαν έρευνες στα ποιμνιοστάσια που διατηρεί μαζί με τον 23χρονο αδελφό του σε περιοχές των Δήμων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι και άλλα ζώα δεν τους ανήκαν. Έτσι, συνελήφθη και ο 23χρονος και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής, ενώ τα πρόβατα και το φορτηγό τους κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης