Έκλεβαν συστηματικά ποδήλατα στο Ηράκλειο Κρήτης

Έκλεβαν συστηματικά ποδήλατα στο Ηράκλειο Κρήτης

Ένας από τους δυο δράστες ηλικίας 27 χρόνων συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Έκλεβαν συστηματικά ποδήλατα στο Ηράκλειο Κρήτης
Της… μόδας έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό οι κλοπές ποδηλάτων στην Κρήτη! Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη ενός 24χρονου που είχε κλέψει επτά ποδήλατα και τα είχε πουλήσει στο μαγαζί ενός 45χρονου στα Χανιά, αποκαλύφθηκε ότι άλλοι δυο νεαροί έκαναν παρόμοιες κλοπές στο Ηράκλειο.

Ένας από τους δυο δράστες ηλικίας 27 χρόνων συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. λίγες ώρες μετά την κλοπή δυο ποδηλάτων αξίας 1.350 ευρώ από το σπίτι ενός 43χρονου, που είχε διαπράξει μαζί με έναν 19χρονο συνεργό του ο οποίος δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου. Τα κλεμμένα ποδήλατα βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της προανάκρισης που έγινε στα γραφεία της Ασφαλείας, αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Μάιο ως και τον Σεπτέμβριο οι δυο νεαροί Έλληνες είχαν κλέψει και άλλα τρία ποδήλατα τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη και εικάζεται ότι τα πούλησαν. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και τον 19χρονο.

*** Σχεδόν δυο μήνες μετά την κλοπή ενός μοτοποδηλάτου από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου Έλληνα που το είχε αρπάξει στις 31 Αυγούστου. Κατά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, το δίκυκλο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης