Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης του ΣτΕ ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης του ΣτΕ ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης του ΣτΕ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης του ΣτΕ ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος
Επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος.

Ειδικότερα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης του ΣτΕ που αναδείχθηκε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.

Πλέον του κ. Αντώνοπουλου  ο οποίος ανέλαβε   για δεύτερη θητεία τα καθήκοντα του προέδρου, αντιπρόεδρος εξελέγει ο πάρεδρος Ευάγγελος Αργυρός, γενική γραμματέας η εισηγήτρια Ευτυχία Κοράκου, ταμίας ο εισηγητής Νικόλαος Νικολάκης και μέλος ο σύμβουλος Επικρατείας Μιχάλης Πικραμένος.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την πρώτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία διακόπηκε  λόγω του οξυμένου κλίματος που επικράτησε, καθώς, μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου αρνήθηκε να διανείμει στα μέλη της Ολομέλειας τις προεισηγήσεις της εν λόγω υπόθεσης, ο κ. Σακελλαρίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τη διακοπείσα  διάσκεψη, επικαλούμενος το περιρρέον κλίμα.

Στην συνέχεια η Ένωση του ΣτΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά αποδεχόταν τις θέσεις   του προέδρου του ΣτΕ.
Κλείσιμο

Το τελευταίο αυτό γεγονός οδήγησε τους αντιπροέδρους Χρήστο Ράμμο και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να παραιτηθούν από μέλη του συνδικαλιστικού  τους οργάνου με καταγγελτικές επιστολές για τα αρνητικά δρώμενα -κατά τις απόψεις τους- στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης