Ηλεία: Οι διαρρήκτες «ξήλωσαν» ακόμη και τις… πόρτες και τα παράθυρα!

Ηλεία: Οι διαρρήκτες «ξήλωσαν» ακόμη και τις… πόρτες και τα παράθυρα!

Μόνο τους… τοίχους βρήκε ένας συνταξιούχος ηλεκτρολόγος όταν επέστρεψε στο σπίτι του αφού άγνωστοι το είχαν «γδύσει» κυριολεκτικά 

Ηλεία: Οι διαρρήκτες «ξήλωσαν» ακόμη και τις… πόρτες και τα παράθυρα!
Δυο εβδομάδες είχε να πάει στη μονοκατοικία που διατηρεί στο Λευκοχώρι Γαστούνης ένας συνταξιούχος ηλεκτρολόγος μόνιμος κάτοικος Πάτρας, αλλά όταν επέστρεψε βρήκε μόνο τους… τοίχους! Άγνωστοι είχαν «γδύσει» κυριολεκτικά το σπίτι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, χωρίς κάποιος να τους πάρει είδηση!

Οι διαρρήκτες «ξήλωσαν» ακόμη και τις πόρτες και παράθυρα της μονοκατοικίας, από το εσωτερικό της οποίας άρπαξαν μέχρι και τα… κρεβάτια! Άφαντα είχαν γίνει όλα τα ηλεκτρικά είδη και οι συσκευές, ενώ οι δράστες που «σήκωσαν» τα σερβίτσια και τα χαλιά, προσπάθησαν να αρπάξουν και το λεβητοστάσιο χωρίς να τα καταφέρουν! 

*** Άδεια ράφια βρήκαν οι εργαζόμενοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων όταν πήγαν να πιάσουν δουλειά. Ασυνείδητοι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το χώρο και είχαν αρπάξει όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα παιχνίδια που είχαν συγκεντρωθεί για να δοθούν ως δώρα τα Χριστούγεννα στις οικογένειες της περιοχής που έχουν οικονομική ανάγκη. Η τοπική Ασφάλεια διερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης