Συλλήψεις καταζητούμενων σε Ιωάννινα, Καρδίτσα και Ξάνθη

Συλλήψεις καταζητούμενων σε Ιωάννινα, Καρδίτσα και Ξάνθη

Απάτες με... ευρωπαϊκή διάσταση φέρεται να είχε διαπράξει ένας 56χρονος

Συλλήψεις καταζητούμενων σε Ιωάννινα, Καρδίτσα και Ξάνθη
Απάτες με... ευρωπαϊκή διάσταση φέρεται να είχε διαπράξει ένας 56χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί, αλλά εξέτισε μόνο ένα μέρος της ποινής του. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας είχε εκδώσει διάταξη με την οποία υποχρεωνόταν να εκτίσει και το υπόλοιπο της καταδίκης.

Βάσει της διάταξης που εκκρεμούσε, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και μετήχθη στη Λάρισα, όπου ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε τον επανεγκλεισμό του στη φυλακή. Ο 53χρονος είχε καταδικαστεί για άμεση συνέργεια σε απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. 

*** Ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικών Καρδίτσας εκκρεμούσε σε βάρος μιας 37χρονης Ελληνίδας, η οποία κατηγορείται για ληστεία. Η φερόμενη ως δράστιδα εντοπίστηκε στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί για το αδίκημα που της αποδίδεται.

*** Στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 20χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης