Θεσπρωτία: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε εξοχικό προ... εξαετίας!

Θεσπρωτία: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε εξοχικό προ... εξαετίας!

Η εξοχική μονοκατοικία στην περιοχή του Τσαμαντά είχε βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών στο τριήμερο από τις 11 ως τις 14 Ιουλίου του... 2012, όταν οι ιδιοκτήτες της απουσίαζαν

Θεσπρωτία: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε εξοχικό προ... εξαετίας!
Ήτανε... νιος και γέρασε ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει πριν από έξι ολόκληρα χρόνια σε μια εξοχική κατοικία στην Θεσπρωτία! Ωστόσο, έστω και αργά, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και αν βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις νομικές συνέπειες.

Η εξοχική μονοκατοικία στην περιοχή του Τσαμαντά είχε βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών στο τριήμερο από τις 11 ως τις 14 Ιουλίου του... 2012, όταν οι ιδιοκτήτες της απουσίαζαν. Όταν επέστρεψαν, βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο και ειδοποίησαν τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φιλιατών οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους εισβολείς.

Οι ειδικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας είχαν συλλέξει αρκετά ευρήματα στο χώρο όπου κινήθηκαν οι διαρρήκτες, αλλά μόλις τώρα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 29χρονο Αλβανό που συμμετείχε στη διάρρηξη. Σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, αλλά μετά από έξι χρόνια η τύχη του αγνοείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης