Αλεξανδρούπολη: Έκλεβε μηχανές και παραβίαζε αυτοκίνητα

Αλεξανδρούπολη: Έκλεβε μηχανές και παραβίαζε αυτοκίνητα

Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία

Αλεξανδρούπολη: Έκλεβε μηχανές και παραβίαζε αυτοκίνητα
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει η δραστηριότητα ενός 33χρονου που κυκλοφορούσε στην Αλεξανδρούπολη με κλεμμένη μηχανή στην οποία είχε τοποθετήσει αυτοσχέδια πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ είχε παραποιήσει και την άδεια κυκλοφορίας της.

Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από την πόλη στο διάστημα από τις 25 Αυγούστου ως την περασμένη Πέμπτη, όπως και ένα μοτοποδήλατο. Και τα δυο βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του δράστη και ένα ραδιο cd αυτοκινήτου που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του. Έτσι, ερευνάται το ενδεχόμενο να έκανε διαρρήξεις αυτοκινήτων. Στο μεταξύ, ο 33χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία. 

*** Με το μοτοποδήλατο που έκλεψε έξω από το σπίτι ενός 39χρονου ήθελε να κάνει νυχτερινές βόλτες στα Ιωάννινα ένας 18χρονος, αλλά δεν πρόλαβε να το ευχαριστηθεί. Μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα του Σαββάτου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και το κλεμμένο δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο νεαρός πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή μεταφορικού μέσου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης