Ζωοκλέφτης πήγε το κλεμμένο κοπάδι στην... εκκλησία!

Ζωοκλέφτης πήγε το κλεμμένο κοπάδι στην... εκκλησία!

Άνδρες του Τ.Α.Ε. έφτασαν αμέσως στο ναό και βρήκαν 15 κατσίκες τις οποίες είχε μεταφέρει εκεί ένας 44χρονος

Ζωοκλέφτης πήγε το κλεμμένο κοπάδι στην... εκκλησία!
Τα... βελάσματα από ένα κοπάδι κατσίκια που βρέθηκαν ξαφνικά στο προαύλιο μιας εκκλησίας στη Μεσσαρά, κάλυψαν ακόμη και τις ψαλμωδίες το Εσπερινού και προκάλεσαν αναστάτωση στους πιστούς οι οποίοι έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία ζητώντας την παρέμβασή της.

Άνδρες του Τ.Α.Ε. έφτασαν αμέσως στο ναό και βρήκαν 15 κατσίκες τις οποίες είχε μεταφέρει εκεί ένας 44χρονος. Σύντομα διαπιστώθηκε από τα ενώτια που φορούσαν, ότι για τα συγκεκριμένα ζώα είχε δηλωθεί κλοπή από έναν κτηνοτρόφο ηλικίας 55 χρόνων και τον 28χρονο γιο του που διατηρούσαν ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου! Ο 44χρονος συνελήφθη αμέσως και ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα στο δικό του ποιμνιοστάσιο και ένα αγροτικό φορτηγάκι του. 

Εκεί, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,16 εκατοστών και τρεις ποιμενικές ράβδοι, οι γνωστές κρητικές «κατσούνες». Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για ζωοκλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ τα 15 κλεμμένα κατσίκια αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης