Χίος: Πωλούσε σε μετανάστες ποσότητες λαθραίου καπνού

Χίος: Πωλούσε σε μετανάστες ποσότητες λαθραίου καπνού

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν για τον 36χρονο αλλοδαπό και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε

Χίος: Πωλούσε σε μετανάστες ποσότητες λαθραίου καπνού
Τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα είχε βρει ένας Πακιστανός, διακινώντας μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού και τσιγάρων σε ομοεθνείς του και μη μετανάστες στα hot spots στο νησί της Χίου! Όμως, η παράνομη δραστηριότητά του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους άνδρες της Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν για τον 36χρονο αλλοδαπό και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε. Εκεί, ανακάλυψαν 99 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 950 γραμμαρίων και 90 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν, όπως και 140 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του. 

Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο του νησιού για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ο 36χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης