Βόλος: Απείλησε μητέρα και γιο με... βάση ομπρέλας!

Βόλος: Απείλησε μητέρα και γιο με... βάση ομπρέλας!

Τα παρ' ολίγον θύματα κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και υπέβαλλαν καταγγελία εξύβριση και απειλή σε βάρος του 82χρονου γείτονά τους

Βόλος: Απείλησε μητέρα και γιο με... βάση ομπρέλας!
Κραδαίνοντας απειλητικά μια βάση από... ομπρέλα παραλίας κινήθηκε ένας ηλικιωμένος εναντίον μιας 60χρονης και του 46χρονου γιου της στο Βόλο, μετά από έντονο διαπληκτισμό εξ αιτίας μακροχρόνιων διαφορών που είχαν μεταξύ τους! Ωστόσο, δεν κατάφερε να τους χτυπήσει.

Τα παρ' ολίγον θύματα κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και υπέβαλλαν καταγγελία εξύβριση και απειλή σε βάρος του 82χρονου γείτονά τους, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του και τον ορισμό δικασίμου, ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος.

*** Καρτέρι έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην Ανδραβίδα είχε στήσει ένας 65χρονος και, μόλις είδε έναν 70χρονο με τον οποίο είχε διαφορές να μπαίνει φορτωμένος με τα ψώνια στο αυτοκίνητό του, μπήκε ξωπίσω του και αυτός και τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου ότι θα τον σκοτώσει και θα τον θάψει στο χωράφι του! Αμέσως μετά, όμως,  τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το όπλο ήταν ψεύτικο. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης