Ηράκλειο: Έκλεψε από μαγαζί όσα χρειαζόταν για το σπίτι του

Ηράκλειο: Έκλεψε από μαγαζί όσα χρειαζόταν για το σπίτι του

55χρονος είχε κλέψει τρία κλιματιστικά και έναν ψύκτη συνολικής αξίας 1.900 ευρώ

Ηράκλειο: Έκλεψε από μαγαζί όσα χρειαζόταν για το σπίτι του
Δροσιά για το καλοκαίρι ήθελε να εξασφαλίσει στο σπίτι του ένας 55χρονος και… έκλεψε ό,τι του χρειαζόταν από το κατάστημα ενός 63χρονου σε περιοχή του Ηρακλείου. Όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή, τα κλοπιμαία βρέθηκαν… τοποθετημένα στα δωμάτια του σπιτιού του.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ερευνούσαν την υπόθεση από τις 11 Ιανουαρίου, όταν ο καταστηματάρχης κατήγγειλε ότι του είχαν κλέψει τρία κλιματιστικά και έναν ψύκτη συνολικής αξίας 1.900 ευρώ, τις ημέρες που το μαγαζί ήταν κλειστό λόγω των εορτών. Όλα του επιστράφηκαν όταν βρέθηκαν στο σπίτι του 55χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

*** Πολύ παλαιότερη ήταν η κλοπή που είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου του… 2011 σε ένα κατάστημα στην πόλη της Καβάλας, αλλά εξιχνιάστηκε και αυτή χάρη στις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας! Ο  20χρονος (σήμερα) Αλβανός που ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ήταν ανήλικος όταν διέρρηξε το μαγαζί και έκλεψε ένα φορητό υπολογιστή και πέντε ηλεκτρονικές συσκευές. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αλλά φυσικά παρέμεινε ελεύθερος.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης