Κρήτη: Ξύπνησε και είναι καλά ο μικρός Στέλιος

Κρήτη: Ξύπνησε και είναι καλά ο μικρός Στέλιος

Ο 6χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από εκπυρσοκρότηση όπλου

Κρήτη: Ξύπνησε και είναι καλά ο μικρός Στέλιος
Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, το οποίο πριν από λίγες ημέρες και κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία, τραυματίστηκε από όπλο που εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με τον εκτελών χρέη διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργο Χαλκιαδάκη που μίλησε στο ekriti.gr, ο μικρός Στέλιος εδώ και δύο ημέρες έχει αποσωληνωθεί και έχει ξυπνήσει. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ Παίδων και ο σχεδιασμός των γιατρών είναι να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί στη Παιδοχειρουργική. Αυτό, εκτίμησε ο κ. Χαλκιαδάκης, ίσως να γίνει σε δύο ημέρες. 

Ο μικρός έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά. Η εξέλιξη αυτή έχει σκορπίσει χαμόγελα στην οικογένεια του 6χρονου που από τις 2 Απριλίου ζούσε με την αγωνία.

Το περιστατικό κατά το οποίο ο 6χρονος τραυματίστηκε με το όπλο είχε σημειωθεί σε συγγενικό σπίτι της οικογένειας στα Ζωνιανά με την Αστυνομία έκτοτε να έχει πάρει σειρά από καταθέσεις, προκειμένου να ρίξει φως σται αίτια της υπόθεση από την οποία κινδύνεψε η ζωή ενός μικρού παιδιού.

Πηγή:
Κλείσιμο
www.ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης