Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Κανείς δεν ξέρει γιατί «έφυγε» η γλυκιά Αφροδίτη

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Κανείς δεν ξέρει γιατί «έφυγε» η γλυκιά Αφροδίτη

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της - Ραγίζουν καρδιές οι μαρτυρίες για το γελαστό κορίτσι που άγνωστο γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα - Συμμαθητές και γείτονες μιλούν με τα καλύτερα λόγια

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Κανείς δεν ξέρει γιατί «έφυγε» η γλυκιά Αφροδίτη
Σημείο συνάντησης των συμμαθητών και των φίλων της 15χρονης Αφροδίτης έγινε σήμερα το πρωί η αυλή του σπιτιού της στο Παλαιό Φάληρο, εκεί ακριβώς που επέλεξε να αφήσει την τελευταία της πνοή, χθες το απόγευμα.

Στο 5ο Γυμνάσιο Παλαιόύ Φαλήρου όπου φοιτούσε η 15χρονη κοπέλα δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια και τα παιδιά του σχολείου επισκέπτονταν το σπίτι της για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, αν και συμμαθητές της αναφέρουν πως έκρυβε μυστικά από τους δικούς της ανθρώπους. Άλλοι πάλι εξομολογούνται πως το κορίτσι δεχόταν πειράγματα από τα άλλα παιδιά λόγω του πάχους της και μάλιστα λένε πως τον τελευταίο καιρό είχε γραφτεί σε γυμναστήριο, όπου και προσπαθούσε να χάσει κιλά.  

«
Για την πράξη της αυτή ένα που άκουσα είναι ότι έγραψε τρεις κάρτες μια για κάθε μέλος της οικογένειας της όπου τους έλεγε ότι τους αγαπάει και στην συνέχεια έβαλε την καρέκλα μπροστά από το παράθυρο και πήδηξε. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε, μπορεί να έγινε μέσω Ίντερνετ, δεν ξέρω να σας πω. Αυτό θα το δει η αστυνομία λογικά. Δεν δημιουργούσε πρόβλημα, ήταν κοινωνική, συμπαραστεκόταν σε άτομα. Ούτε που μπορούσαμε να φανταστούμε όταν το ακούσαμε
Κλείσιμο
» λέει μεταξύ άλλων  συμμαθητής της άτυχης 15χρονης. 












Μια άλλη κοπέλα, με βουρκωμένα μάτια, μας λέει: «Ήταν πολύ καλή κοπέλα, απλά κάποια παιδιά την έβριζαν και ίσως να ήταν αυτός ο λόγος, δεν ανοιγόταν σε κανέναν. Δεν ξέρω δεν ανοιγόταν ποτέ σε κανέναν αλλά παρέμενε χαμογελαστή».

Μια πολύ κοντινή της φίλη και συμμαθήτρια της μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως η 15χρονη Αφροδίτη είχε κλειστεί στον εαυτό της και ένιωθε υπερβολικά μόνη της: «Λογικά αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, μάλλον με την οικογένεια της. Εγώ ξέρω κάποια πράγματα και πιστεύω αυτό, για να το λέω. Ήταν αρκετά πιεσμένη και ένιωθε πολύ μόνη της μέσα στην ίδια την οικογένεια της. Δεν είχε κάποιον να την αγαπάει και να την υποστηρίζει, μου το είχε πει αυτό ναι. Αλλά πριν ένα χρόνο. Είχε πολύ πίεση και γενικά είχε πολύ καιρό κατάθλιψη. Δεν ήταν καλά πολύ καιρό, απλά τώρα το έβγαλε προς τα έξω. Δεν ήθελε να το δείξει και μπορούσε να το καλύψει πάρα πολύ καλά. Δεν έδειχνε ότι ήταν λυπημένη, ούτε τίποτα, μόνο στα κοντινά της άτομα έδειχνε κάποια πράγματα. Είχε αφήσει σημειώματα ότι σας αγαπάω πάρα πολύ θα μου λείψετε και τα λοιπά».

Οι κάτοικοι της ήσυχης γειτονιάς του Παλαιού Φαλήρου στην οδό Ερμού έχουν αναστατωθεί από το τραγικό γεγονός. «Το πρωί, πριν φύγει για το σχολείο, την είδα που βγήκε στο μπαλκόνι και κοιτούσε κάτω και θεώρησα πως κάτι ψάχνει. Μετά δεν το ξανάδα το παιδί, ούτε το μεσημέρι που γύρισε από το σχολείο τους. Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις. Μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Το κορίτσι το έβλεπα με την μαμά του. Ήταν ένα παιδί ήσυχο από καλή οικογένεια. Έχω πάθει μεγάλο σοκ και θέλω να το ξεχάσω» είπε λυπημένη η κ. Σοφία που μένει ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία της 15χρονης. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης