Βόλος: Ιερόσυλος συνελήφθη για κλοπή από εκκλησία

Βόλος: Ιερόσυλος συνελήφθη για κλοπή από εκκλησία

Αφαίρεσε διάφορα τάματα από εικόνα (χρυσό κολιέ, χρυσό δαχτυλίδι κ.α.), ενώ επιπλέον αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των (335) ευρώ

Βόλος: Ιερόσυλος συνελήφθη για κλοπή από εκκλησία
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό της πόλης του Βόλου και σε βάρος ηλικιωμένου. Ως δράστης συνελήφθη ένας 34χρονος, ο οποίος αφαίρεσε από το Ιερό Ναό τάματα και χρηματικό ποσό. 

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για δύο περιπτώσεις κλοπής.  

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης ο 34χρονος εισήλθε στον Ιερό Ναό και αφαίρεσε διάφορα τάματα από εικόνα (χρυσό κολιέ, χρυσό δαχτυλίδι κ.α.), ενώ επιπλέον αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των (335) ευρώ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ναού. 

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, επίσης στο Βόλο, ο 34χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία ηλικιωμένου και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.     

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Κλείσιμο

Πηγή: e-volos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης