Ήθελε να τα... τσούξει με κλεμμένα ποτά!

Ήθελε να τα... τσούξει με κλεμμένα ποτά!

Ο 32χρονος Έλληνας διέρρηξε την πόρτα του καταστήματος που ανήκει σε έναν 39χρονο, άρπαξε όσες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών μπορούσε να σηκώσει και τράπηκε σε φυγή

Ήθελε να τα... τσούξει με κλεμμένα ποτά!
Ξέμεινε μέσα στη νύχτα από αλκοόλ και σκέφτηκε να βρει...δωρεάν, παραβιάζοντας μια κάβα στο Ηράκλειο, ένας νεαρός που ήθελε σώνει και καλά να τα τσούξει! Όμως, δεν πρόλαβε να φτάσει στο σπίτι του με τα μπουκάλια που έκλεψε από το κατάστημα, αφού συνελήφθη!

Ο 32χρονος Έλληνας διέρρηξε την πόρτα του καταστήματος που ανήκει σε έναν 39χρονο, άρπαξε όσες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών μπορούσε να σηκώσει και τράπηκε σε φυγή. Τον είδαν, όμως, οι περίοικοι που ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα τον... φανατικό λάτρη του αλκοόλ, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλεμμένα μπουκάλια στον ιδιοκτήτη της κάβας. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται και για άλλες διαρρήξεις τις οποίες τυχόν έχει διαπράξει και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης