Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό

Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό

Τελικά ξαναγύρισαν μια ώρα αργότερα να το πάρουν, δικαιολογώντας τους εαυτούς τους πως μπερδεύτηκαν στο μέτρημα

Πολύτεκνοι Ελβετοί ξέχασαν ένα από τα παιδιά τους στην Κνωσό
Οι διακοπές εξελίχτηκαν σε περιπέτεια για μια μικρούλα Ελβετή που οι γονείς της την... ξέχασαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα όταν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο, αναζητώντας τους γονείς του.

Για το θέμα ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας καθώς οι φύλακες αφού γύρισαν ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο δε βρήκαν πουθενά του γονείς του παιδιού. 

Το μυστήριο με την εξαφάνιση των γονιών λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι ίδιοι επέστρεψαν στην Κνωσό για να βρουν το κοριτσάκι.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι είναι πολύτεκνοι - έχουν τέσσερα παιδιά - ένω έκαναν παρέα με μια άλλη οικογένεια με 5 παιδιά με αποτέλεσμα όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν, να τα... μπερδέψουν στο μέτρημα με αποτέλεσμα να ξεχάσουν το κοριτσάκι.
Κλείσιμο

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για τη μικρή την οποία - όση ώρα αναζητούνταν οι γονείς της - οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου την περιποιήθηκαν και με το παραπάνω προσέχοντάς τη και κερνώντας τη πορτοκαλάδα.

Πηγή: Cretalive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης