Αντί για ζώα είχε... χασισόδεντρα στη στάνη του!

Αντί για ζώα είχε... χασισόδεντρα στη στάνη του!

Είχε εγκαταστήσει ένα ολόκληρο σύστημα ποτίσματος που είχε συνδέσει σε μια δεξαμενή νερού για να ποτίζει χειροκίνητα την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε μακριά από τα περίεργα βλέμματα!

Αντί για ζώα είχε... χασισόδεντρα στη στάνη του!
Μέσα στη στάνη που διατηρούσε στο αγρόκτημά του στο Αγρίνιο, δεν είχε ζώα ένας 41χρονος. Είχε, όμως, εγκαταστήσει ένα ολόκληρο σύστημα ποτίσματος που είχε συνδέσει σε μια δεξαμενή νερού για να ποτίζει χειροκίνητα την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε μακριά από τα περίεργα βλέμματα!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον συνέλαβαν όταν κατέβηκε στην πόλη έχοντας μαζί του 4,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι αυτό ήταν η άκρη του νήματος για να εντοπιστεί η κρυφή φυτεία με τα 23 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων σε πλήρη ανάπτυξη. Στη στάνη, ο δράστης έκρυβε άλλα 356 γραμμάρια κάνναβης και επτά δενδρύλλια στο στάδιο της αποξήρανσης, ενώ είχε στην κατοχή του δύο παράνομα κυνηγετικά όπλα, μια ζυγαριά ακριβείας και επτά ναρκωτικά χάπια. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στην εξοχική κατοικία του, σε χωριό του Πηλίου, καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,20 ως 3,20 μέτρων ένας 53χρονος που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών όταν πήγε να τα περιποιηθεί. Στο εξοχικόκατασχέθηκαν ακόμη ένα βάζο με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 83,32 γραμμαρίων και ένα κυνηγετικό όπλο η άδεια του οποίου είχε λήξει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης