Φυτεία με 1.500 δενδρύλλια και παρατηρητήρια στην Κορινθία

Φυτεία με 1.500 δενδρύλλια και παρατηρητήρια στην Κορινθία

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν 1.585 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως 3,50 μέτρων και διάφορα εργαλεία και αντικείμενα για την καλλιέργεια

Φυτεία με 1.500 δενδρύλλια και παρατηρητήρια στην Κορινθία
Άδικο κόπο έκαναν οι καλλιεργητές μιας τεράστιας χασισοφυτείας στο δάσος του Φενεού Κορινθίας, καθώς τα… παρατηρητήρια που είχαν κατασκευάσει περιμετρικά για να αντιληφθούν όποιον πλησίαζε δεν τους χρησίμευσαν όταν έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση οι Ασφαλείας Κορίνθου και του τμήματος Γκούρας!

Οι δυνάμεις των αστυνομικών ξεπέρασαν το καμουφλάζ που είχαν δημιουργήσει μέσα στο δάσος οι καλλιεργητές με κορμούς δέντρων, κλαδιά και φύλλα σε πυκνή διάταξη και αιφνιδίασαν έναν 31χρονο ο οποίος βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα γεμάτο με όλα τα απαραίτητα για την διαμονή του.

Γνωστά είναι και τα στοιχεία τουλάχιστον ενός συνεργού του, ενός 23χρονου που αναζητείται.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν 1.585 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως 3,50 μέτρων και διάφορα εργαλεία και αντικείμενα για την καλλιέργεια. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δυο χασισοκαλλιεργητές είχαν και άγνωστο αριθμό συνεργών για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζουν την προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης