Διδυμότειχο: Εξαπάτησε τέσσερις νεαρούς με αγγελία «μαϊμού»!

Διδυμότειχο: Εξαπάτησε τέσσερις νεαρούς με αγγελία «μαϊμού»!

Μέσα από ιστοσελίδα πωλούσε κινητά τελευταίας τεχνολογίας σε χαμηλή τιμή και ζητούσε να καταθέσουν στην τράπεζα προκαταβολές σε τραπεζικό λογαριασμό

Διδυμότειχο: Εξαπάτησε τέσσερις νεαρούς με αγγελία «μαϊμού»!
Στα νύχια ενός... πεπειραμένου απατεώνα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για απάτες με ηλεκτρονικές αγγελίες, έπεσαν τέσσερις νεαροί φίλοι από το Διδυμότειχο οι οποίοι πίστεψαν ότι θα αγόραζαν σε χαμηλές τιμές τα κινητά της αρεσκείας τους!

Οι τέσσερις 22χρονοι εντόπισαν σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την αγγελία την οποία είχε αναρτήσει ο 36χρονος δράστης για την πώληση κινητών τηλεφώνων σύγχρονης τεχνολογίας και επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του. Εκείνος τους έπεισε να καταθέσουν 400 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που τους έδωσε, ως προκαταβολή για την αγορά τεσσάρων κινητών.

Κλείσιμο
Όμως, από την περασμένη Δευτέρα που οι τέσσερις φίλοι κατέθεσαν το χρηματικό ποσό, κινητά δεν... είδαν και αποφάσισαν να κάνουν καταγγελία στην Ασφάλεια Διδυμοτείχου. Εκεί πληροφορήθηκαν ότι δεν ήταν οι πρώτοι που είχε εξαπατήσει ο 36χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης