Η αληθινή κόλαση για τη Δήμητρα Μαργέτη: Ζω με τα παιδιά μου με 300 ευρώ...

Η αληθινή κόλαση για τη Δήμητρα Μαργέτη: Ζω με τα παιδιά μου με 300 ευρώ...

Ο γάμος της τελειώσε και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της για τη διατροφή των δύο ανήλικων παιδιών τους ήταν η μόνη λύση που της είχε απομείνει - Τι υποστηρίζει ο σύζυγος

Η αληθινή κόλαση για τη Δήμητρα Μαργέτη: Ζω με τα παιδιά μου με 300 ευρώ...
Είκοσι χρόνια μετά την καταδίκη της σε κάθειρξη 17 ετών, στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε και πάλι η «σατανίστρια της Παλλήνης» Δήμητρα Μαργέτη. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή της για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, η 38χρονη σήμερα, μητέρα δύο παιδιών, πλέον αντιλαμβάνεται πώς είναι να ζεις την αληθινή κόλαση.

Η ίδια προσέφυγε στο πρωτοδικείο της Αθήνας και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της, για τη διατροφή των παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών.

Η Δήμητρα Μαργέτη είχε καταδικαστεί για απλή συνέργεια στις δύο ανθρωποκτονίες που διέπραξαν για χάρη του Εωσφόρου οι συγκατηγορούμενοί της Ασημάκης Κατσούλας και Μάνος Δημητροκάλλης. Το 2005, όταν και αποφυλακίστηκε και αποτίναξε το σατανισμό. Διατηρώντας χαμηλό προφίλ, παντρεύτηκε έναν υπερεργολάβο οικοδομών. Τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και ο γάμος εδώ και ενάμισι χρόνο έχει ουσιαστικά τελειώσει. 

«Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος» λέει η ίδια στην Espresso, που αποκαλύπτει το θέμα, «δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφήςτων 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως» είπε η ίδια ενώπιον του δικαστή. Η Δήμητρα Μαργέτη εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι. «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό» είπε η Δήμητρα Μαργέτη και πρόσθεσε: «Ζούμε με ελεημοσύνη».

Κλείσιμο
Τι υποστηρίζει ο σύζυγος
«Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα» υποσήριξε ο σύζυγός της ενώπιον του δικαστηρίου και πρόσθεσε: «Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;». Ωστόσο, ο αδερφός του, προσπαθώντας να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα Μαργέτη: «Αμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτα;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης