Λουτρό Αμφιλοχίας: Πέμπτος νεκρός από τη φονική έκρηξη στο καφενείο

Λουτρό Αμφιλοχίας: Πέμπτος νεκρός από τη φονική έκρηξη στο καφενείο

Ο 67χρονος Αχιλλέας Παπαχαραλάμπους πάλευε να κρατηθεί στη ζωή από εκείνη τη μοιραία Τετάρτη, αλλά τελικά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του

Λουτρό Αμφιλοχίας: Πέμπτος νεκρός από τη φονική έκρηξη στο καφενείο
Δεν έχει τέλος η ασύλληπτη τραγωδία από την φονική έκρηξη που ισοπέδωσε το καφενείο στο χωριό Λουτρό Αμφιλοχίας στις 4 Φεβρουαρίου. Σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε και μετά τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ένα ακόμη θύμα προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα. Αιτία της ισχυρότατης έκρηξης φαίνεται πως ήταν η διαρροή στην φιάλη υγραερίου που ήταν τοποθετημένη στη σόμπα του καταστήματος.

Ο 67χρονος Αχιλλέας Παπαχαραλάμπους πάλευε να κρατηθεί στη ζωή από εκείνη τη μοιραία Τετάρτη, αλλά τελικά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του στο Αττικό νοσοκομείο της Αθήνας. Ήταν ένας από τους 15 θαμώνες που εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση δέκα μέτρων έξω από το μοιραίο καφενείο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και ένας από τους πέντε που τραυματίστηκαν σοβαρότερα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Στις 23 Μαρτίου, ακριβώς ενάμισι μήνα μετά την έκρηξη, ένας 73χρονος κάτοικος της κοινότητας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Άλλο ένα από τα θύματα είχε χάσει τη μάχη τις επόμενες ημέρες, ενώ στις 11 και 13 Φεβρουαρίου είχαν ξεψυχήσει στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 80χρονος Νικόλαος Κοκορόσκος και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η 42χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου Σταυρούλα Τσεκούρα που νοσηλεύονταν με βαρύτατα εγκαύματα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης