Κέρκυρα: Άρπαζαν υδρόμετρα από δημοτική αποθήκη

Κέρκυρα: Άρπαζαν υδρόμετρα από δημοτική αποθήκη

Υπάλληλος αντιλήφθηκε τους δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 29 χρόνων που είχαν τρυπώσει μέρα- μεσημέρι στην αποθήκη εξοπλισμού της Δ.Ε.Υ.Α. και επιχειρούσαν να αρπάξουν 20 υδρόμετρα 

Κέρκυρα: Άρπαζαν υδρόμετρα από δημοτική αποθήκη
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβε την λεηλασία που ήταν έτοιμοι να κάνουν δυο νεαροί σε έναν αποθηκευτικό χώρο του δήμου Κέρκυρας με στόχο τα υδρόμετρα, ένας υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Ο υπάλληλος αντιλήφθηκε τους δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 29 χρόνων που είχαν τρυπώσει μέρα- μεσημέρι στην αποθήκη εξοπλισμού της Δ.Ε.Υ.Α. και επιχειρούσαν να αρπάξουν 20 υδρόμετρα και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Προσωρινά, οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά εντοπίστηκαν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη βόλτα με το ποδήλατο που έκλεψε από την αυλή ενός σπιτιού στην Κόρινθο, ένας 21χρονος τσιγγάνος. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και να συλληφθεί. Το κλεμμένο ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο 21χρονος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης