Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή ο 21χρονος Ρομά

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή ο 21χρονος Ρομά

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ενός 45χρονου και τον τραυματισμό ενός 31χρονου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή ο 21χρονος Ρομά
Πρόσωπο με πρόσωπο με τον 11ο τακτικό ανακριτή βρίσκεται ο 21χρονος Ρομά που φέρεται να έπεσε με το αυτοκίνητό του σε δύο άλλους Ρομά τραυματίζοντας τον έναν ηλικίας 45 ετών θανάσιμα και σοβαρά τον δεύτερο 31 ετών. 

Η προσαγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τον δράστη και τον φερόμενο ως συνεργό του να φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. 

Κλείσιμο
Αρκεί να αναφερθεί ότι την περασμένη Δευτέρα που ο κατηγορούμενος είχε οδηγηθεί για πρώτη φορά στα δικαστήρια προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για τις πράξεις του, συγκεντρωμένοι Ρομά στην Ευελπίδων επιχείρησαν να τον λιντσάρουν με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να περάσουν οι αστυνομικοί χειροπέδες σε ένα άτομο, το οποίο όμως αργότερα αφέθηκε ελεύθερο.







Εν τω μεταξύ, χθες, κατέθεσε στον ανακριτή ο πατέρας του δράστη, που δήλωσε: «Δεν ήμουν παρών στο περιστατικό. Ο γιος μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ώστε να σκοτώσει, και να μαλώνει. Ο γιος μου πήγαινε σπίτι του, και ο Κοσμάς (ο τραυματίας) αναγνώρισε το αυτοκίνητο και κινήθηκε εναντίον του. Ο γιος μου έκανε ελιγμό για να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να γίνει το τροχαίο». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης