Πάτρα: Έπιασαν άλλον ένα από τη σπείρα που έκλεβε μηχανές

Πάτρα: Έπιασαν άλλον ένα από τη σπείρα που έκλεβε μηχανές

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και απομένει να συλληφθεί ένα ακόμη μέλος της σπείρας ηλικίας 28 ετών 

Πάτρα: Έπιασαν άλλον ένα από τη σπείρα που έκλεβε μηχανές
Με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Πάτρα το δεύτερο από τα μέλη της σπείρας που δεν είχε αφήσει μηχανή για μηχανή στην Πάτρα τον τελευταίο μήνα. 

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και απομένει να συλληφθεί ένα ακόμη μέλος της σπείρας ηλικίας 28 ετών.

Πρώτος, είχε πέσει στα χέρια της Άμεσης Δράσης ένας 33χρονος καθώς φόρτωνε στο βαν του… πατέρα του την δέκατη στη σειρά κλεμμένη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ενός 53χρονου.

Στην Ασφάλεια αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των άλλων δυο συνεργών του και ότι είχαν κλέψει άλλα εννέα δίκυκλα από διάφορες περιοχές της Πάτρας. Το βαν κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών και, εκτός από την δίωξη για κλοπές, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε στον 33χρονο και για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, καθώς στο σπίτι του στη Βάρδα Ηλείας οι αστυνομικοί βρήκαν 18 κροτίδες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης