Τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες με την απειλή όπλου λήστεψαν πεζή

Τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες με την απειλή όπλου λήστεψαν πεζή

Η ανυποψίαστη 32χρονη περπατούσε όταν την πλησίασαν οι δράστες και πήραν την τσάντα που περιείχε 450 ευρώ και το κινητό της

Τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες με την απειλή όπλου λήστεψαν πεζή
«Πάγωσε» το αίμα μιας νεαρής γυναίκας όταν, ενώ περπατούσε, βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένη από τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες που την ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και άρχισαν να την χτυπούν όλοι μαζί για να αρπάξουν την τσάντα της!

Η ανυποψίαστη 32χρονη περπατούσε σε έναν δρόμο στην Κατερίνη όταν την πλησίασαν οι δράστες και πήραν την τσάντα που περιείχε 450 ευρώ και το κινητό της. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αναζητήσεις και προσαγωγές υπόπτων. Μεταξύ αυτών ήταν ένας 28χρονος και ένας 30χρονος που αναγνωρίστηκαν από την γυναίκα και συνελήφθησαν.

Λίγες ώρες αργότερα, έπεσε στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας και ο 31χρονος αδελφός του 30χρονου και οι τρεις τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 28χρονου και δύο γυναικών ηλικίας 26 και 27 χρόνων που συμμετείχαν στη ληστεία και οι έρευνες για την σύλληψή τους συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης