Του έκλεψαν… πόρτες και παράθυρα αλλά τα βρήκε!

Του έκλεψαν… πόρτες και παράθυρα αλλά τα βρήκε!

Αναγκάστηκε να γίνει… ντετέκτιβ ο 63χρονος ιδιοκτήτης μιας εξοχικής κατοικίας στο Επιτάλιο της Αρχαίας Ολυμπίας, όταν πήγε να περάσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 

Του έκλεψαν… πόρτες και παράθυρα αλλά τα βρήκε!
Αναγκάστηκε να γίνει… ντετέκτιβ ο 63χρονος ιδιοκτήτης μιας εξοχικής κατοικίας στο Επιτάλιο της Αρχαίας Ολυμπίας, όταν πήγε να περάσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και διαπίστωσε ότι το σπίτι είχε γίνει… καλοκαιρινό!

Οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που διέρρηξαν το εξοχικό παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν όταν ερεύνησαν όλα τα δωμάτια κι έτσι βάλθηκαν να «ξηλώσουν» τα… αλουμίνια! «Σήκωσαν» όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Ο 63χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία για την κλοπή, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό. Ξεκίνησε και μόνος του έρευνες στις μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων της περιοχής και, σε μια από αυτές, βρήκε τα αλουμίνια που του είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες! Από εκεί και πέρα, ανέλαβε η Ασφάλεια να βρει την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της κλοπής.

*** Το παράθυρο του μπάνιου ενός σπιτιού στην περιοχή Λαστέικα του Πύργου παραβίασαν άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους, άρπαξαν αντικείμενα αξίας και ό,τι άλλο τους φάνηκε χρήσιμο και εξαφανίστηκαν. Η 71χρονη ιδιοκτήτρια κατήγγειλε τη διάρρηξη στην Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης