Συνέχιζαν να εξαπατούν ιερείς μέσα από τη φυλακή!

Συνέχιζαν να εξαπατούν ιερείς μέσα από τη φυλακή!

Δύο έγκλειστοι στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και μία 46χρονη συνεργός τους απέσπασαν 9.000 ευρώ από ιερέα στην Χαλκιδική

Συνέχιζαν να εξαπατούν ιερείς μέσα από τη φυλακή!
Ένας 37χρονος που εκτίει ποινή κάθειρξης για απάτες σε βάρος ιερέων και ένας 38χρονος ισοβίτης Αλβανός καταδικασμένος για ανθρωποκτονία, ληστεία και διακίνηση ναρκωτικών τηλεφωνούσαν μέσα από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών σε ανυποψίαστους ιερωμένους και τους έπειθαν να πληρώσουν μεγάλα ποσά με την προοπτική να εισπράξουν αναδρομικά επιδόματα μισθοδοσίας!

Οι δράστες παρίσταναν τους υπαλλήλους της Μητρόπολης Κασσανδρείας και, μόνο τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, επιχείρησαν να εξαπατήσουν πέντε κληρικούς! Από αυτούς, το «δόλωμα» τσίμπησε μόνο ένας 86χρονος σε περιοχή της Χαλκιδικής που κατέθεσε 22.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσαν! Ένας άλλος 69χρονος ιερέας στην ίδια περιοχή πείστηκε να καταθέσει 9.000 ευρώ, αλλά τον... έσωσαν οι αποτελεσματικές έρευνες ανδρών της Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν μια 46χρονη Ελληνίδα, στο λογαριασμό της οποίας κατέθεταν τα θύματα τα ποσά που ζητούσαν οι απατεώνες και βρήκαν τα 9.000 του 69χρονου ιερέα που επέστρεψαν στον δικό του λογαριασμό! Σε βάρος της γυναίκας και των δυο φυλακισμένων, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για απάτη κατ' εξακολούθηση και οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει θύματά τους και άλλοι ιερωμένοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης