Κύπρος: Έχασαν τα λεφτά τους στο κούρεμα και την... πλήρωσαν οι δημοσιογράφοι

Κύπρος: Έχασαν τα λεφτά τους στο κούρεμα και την... πλήρωσαν οι δημοσιογράφοι

Οι διαδηλωτές εκδήλωσαν την οργή τους εναντίον των δημοσιογράφων και των φωτογράφων, απαιτώντας να πάνε να φωτογραφίσουν τους «ενόχους» της οικονομικής καταστροφής

Κύπρος: Έχασαν τα λεφτά τους στο κούρεμα και την... πλήρωσαν οι δημοσιογράφοι
Οι κάτοχοι αξιογράφων που έχασαν τα χρήματα τους από το κούρεμα των κυπριακών τραπεζών, διαδήλωσαν σήμερα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και το γραφείο του γενικού εισαγγελέα στη Λευκωσία ζητώντας επίσπευση των αστυνομικών ερευνών για τη κατάρρευση της οικονομίας και ικανοποίηση των αιτημάτων τους για αποζημίωση.

Οι διαδηλωτές εκδήλωσαν την οργή τους εναντίον των δημοσιογράφων και των φωτογράφων, απαιτώντας να μην τους φωτογραφίζουν και τους κινηματογραφούν και να πάνε να φωτογραφίσουν τους «ενόχους» της οικονομικής καταστροφής.

Οι διαδηλωτές ήρθαν στα χέρια με τους δημοσιογράφους προσπαθώντας να τους αποσπάσουν φωτογραφικές μηχανές, μαγνητόφωνα και κάμερες, παρά το ότι ο σύνδεσμος των κατόχων αξιογράφων ήταν αυτός που είχε απευθύνει πρόσκληση στα ΜΜΕ, για να καλύψουν την εκδήλωση τους.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κατόχων αξιογράφων εξέφρασε λύπη λέγοντας: «Οι δημοσιογράφοι είναι εδώ γιατί τους κάλεσα εγώ, για να αναδείξουν το θέμα μας. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι...».

Αντιπροσωπεία του συνδέσμου είχε συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και το γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, λαμβάνοντας για ακόμη μία φορά διαβεβαιώσεις για γρήγορη εξέταση των αιτημάτων τους και εκδίκαση των υποθέσεων που βρίσκονται ενώπιον του δικαστηρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης