Καβάλα: Όταν πήγε στο ταμείο να πληρώσει, έβγαλε όπλο!

Καβάλα: Όταν πήγε στο ταμείο να πληρώσει, έβγαλε όπλο!

Τα αποτυπώματα που άφησε στο ράφι του σούπερ μάρκετ ο δράστης, όταν πήρε μία φιάλη αλκοολούχου ποτού παριστάνοντας τον πελάτη, αποκάλυψαν την ταυτότητά του καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Καβάλα: Όταν πήγε στο ταμείο να πληρώσει, έβγαλε όπλο!
Το εγκληματικό παρελθόν του νεαρού ληστή που σκόρπισε τον τρόμο σε ένα σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης, οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του. Ο 31χρονος κακοποιός τακτοποιήθηκε και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

Τα αποτυπώματα που άφησε στο ράφι του σούπερ μάρκετ ο δράστης, όταν πήρε μία φιάλη αλκοολούχου ποτού παριστάνοντας τον πελάτη, αποκάλυψαν την ταυτότητά του καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Ο 31χρονος περίμενε να φτάσει στο ταμείο δήθεν για να πληρώσει το μπουκάλι με το ποτό και, όταν βρέθηκε μπροστά στον 32χρονο υπάλληλο, έβγαλε πιστόλι και τον απείλησε με αυτό! Άρπαξε όλα τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης