Παράνομο το μαγαζί, παράνομο και το εμπόρευμα

Παράνομο το μαγαζί, παράνομο και το εμπόρευμα

Η 45χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται για να συλληφθεί

Παράνομο το μαγαζί, παράνομο και το εμπόρευμα
Δεν έφτανε που λειτουργούσε χωρίς άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ένα παντοπωλείο σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας στη Μεσσαρά, διέθετε και στην αγορά εκατοντάδες παράνομα βεγγαλικά! Και οι δυο παρανομίες αποκαλύφθηκαν όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες του Τ.Α.Ε..

Η 45χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται για να συλληφθεί. Την «πλήρωσε», όμως, ο 53χρονος προσωρινά υπεύθυνος που συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε πως διέθετε προς πώληση 1.046 παιδικά αθύρματα και οδηγήθηκε πρώτα στο αστυνομικό τμήμα Πύργου και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Ωρωπό Πρέβεζας η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου, η οποία διέθετε παράνομα προς πώληση 41 κροτίδες και 2.157 παιδικά αθύρματα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης